VILLA ÅMINNE

Kahden vuoden suunnittelun tuloksena ja monen asiakkaan toiveen mukaisesti esiteltiin 2016 uuden mökkimallin, Villa Åminnen; joka on moderni ja ilmaava mm länteen avautuvalla lasisella julkisivulla. Korkeampi sisäkorkeus tekee parvesta tilaavamman ja mukavamman käyttää. Mökki on niin iso kuin rakennuskaavan sallii , eli 23 neliömetriä + parvi 10 neliömetriä. Parvelta pääsee hätätapauksessa ulos hätäuloskäytävän kautta. Keittiökalusteet ovat suunniteltu juuri tätä mökkityppiä varten ja sisältävat kaappien ja laatikoiden lisäksi myös jää-pakastinkaapin sekä uunin ja induktiolevyn. Suuret työtasot, tuuletin sekä mikrouuni ja vaatekomero

Villa Åminne on loistava mökkimalli, melkein tuplasti isompi kuin mökit jotka rakennettiin vain 5-6 vuotta sitten. Sopii erinomaisesti myös lapsiperheillekin. Villa Åminne rakennetaan tulevana vuosia.

VILLA ÅMINNE II

Upea uusi mökkimalli on saatavilla keväältä 2021. VILLA ÅMINNE II.  Rakaennuksen ala 23 m2,   ilman parvetta mutta valmiilla terassilla 4,6 m2. Hinnaltaan edullinen.

Pohjapiirrustus