VILLA ÅMINNE

Efter 2 års planering och i enlighet med många kunders önskemål introduceras under våren 2016 en helt ny stugmodell, Villa Åminne, med ett modernt snitt och en stor glasfasad mot väster samt invändigt mycket luftigt och rymligt. Högre till tak vilket samtidigt gör sovloftet bekvämt att använda. Stugan har maximal storlek vad byggrätten beträffar, 23 kvm + sovloftet om 10 kvm. Från loftet finns av säkerhetsskäl en extra utgång med stege.En klädgarderob ingår också.

Köksinredningen är specialplanerad för stugan och i den ingår förutom lämpliga skåp och lådor även kyl/frysskåp och en mindre ugn. Det ingår också en flyttbar induktionsplatta. Väl tilltagna avställningsytor och köksfläkt samt mikrovågsugn.

”Villa Åminne” är en fantastisk husmodell, nästan dubbelt större än de stugor som byggdes för bara 5 – 6 år tillbaka. Den passar även bra för barnfamiljer. Villa Åminne är den husmodell som byggs under de närmaste åren framöver.

VILLA ÅMINNE II

Ett nytt fint stugalternativ, VILLA ÅMINNE II, fås från våren 2021. Byggnadsytan  23m2, utan loft men med färdig veranda 4,6 m2. Priset är förmånligt.

Planritning